Jornada #èTIC 2015
Jornada #èTIC 2015. Autor: Oficina Tècnica de la Xarxa PuntTIC. 2015. Tipus de lletra: Jornada #èTIC 2015. Llicència: BY-NC-SA.

Tota tecnologia segueix unes lògiques i respon a uns requeriments que, no necessàriament, prioritzen criteris ètics. Les conseqüències finals d’aquestes noves tecnologies podrien resultar contràries al benestar i millora de la qualitat de vida de les persones. Internet, en aquest sentit, no ha estat una excepció i està en una continua evolució. La reflexió i l’anàlisi no sempre poden anar de la mà de la velocitat i és necessari, doncs, buscar aquests espais que ens permetin saber si els beneficis d’aquests avenços compensen els possibles impactes negatius que produeixen. La Jornada #èTic se centrarà en totes aquests conseqüències.

Serà, doncs, una trobada per escoltar diferents referents en la matèria i poder debatre sobre l’evolució constant que estem vivint a nivell ètic i tecnològic. Ja us hi podeu inscriure!

Programa

17.15h Recepció d’assistents

17.30h Benvinguda

A càrrec del secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya, Sr. Jordi Puigneró.

17.40h La transformació de les ciutats a l’era digital

A càrrec de la Sra. Susana Finquelievich (@sfinquel) arquitecta sociòloga, analista dels impactes socials de les TIC, autora del llibre I-Polis, las ciudades en la era de Internet”.

18.40h Tranformació digital i ètica: aliança o utopia?

Sr. Genís Roca (@genisroca), soci-president Roca-Salvatella, expert en transformació digital

Sr. Artur Serra (@arturserra), director adjunt de la Fundació i2CAT i director d’investigació deCitilab a Cornellà del Llobregat.

Modera Sr. Ricard Faura (@ricardfaura), cap del servei d’Inclusió i Capacitació Digital de la Generalitat de Catalunya.

19.30h Refrigeri

Organitza la jornada la Direcció General de Societat Digital, de la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya.

Per anar obrint boca, us convidem a reviure l'#èTIC 2015!