Cartell
Cartell.

 El Telecentre de l’Alt Urgell acollirà dimarts vinent, dia 6, una xerrada entorn de les xarxes socials com a eina de suport a les empreses i els professionals. L’acte, que començarà a les 8 del vespre i és co-organitzat per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i el mateix Telecentre, porta per títol “Amplifica el teu negoci o la teva professió: descobreix les possibilitats de les xarxes socials”.

La xerrada anirà a càrrec d’Antoni Albert i Teresa Romeu, docent i professora, respectivament, dels estudis d’informàtica, multimèdia i telecomunicació de la UOC. Tots dos ponents defensen que el món de l’empresa i el de les professions liberals “no poden ignorar els canvis que es produeixen en la forma de viure, consumir, informar-se i comunicar-se dels clients i cal adapatar-s’hi i conviure-hi”.

En aquest sentit, recorden que més de la meitat dels adults a Espanya fan ús de les xarxes socials. “Per a molts de nosaltres —afegeixen— espais com Facebook, Twitter o Linkedin s’han integrat com un element més de la nostra quotidianitat. Vivim una vida híbrida on el món virtual i el físic s’hi barregen i es tornen indistingibles”.

L’acte compta amb el suport del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat i el Fons Social Europeu. Les persones interessades a asistir a aquest acte ho poden confirmar a l’adreça de correu electrònic palturgell@uoc.edu.