Les Guies d'Empresa de PIMESTIC
Les Guies d'Empresa de PIMESTIC.

PIMESTIC ha portat a terme un seguit d'actuacions, les més conegudes de les quals són les jornades per a empresaris que han tingut lloc ja a la gran majoria de comarques.

Entre els materials que PIMESTIC posa a l'abast dels interessats/des des de la seva mateixa web hi ha les anomenades Guies d'Empresa que per la seva amplitud i varietat són un recurs que pot ser de molta utilitat pràctica per a petits empresaris, professionals i autònoms. Efectivament: aquestes guies, que per a molts dels seus possibles usuaris/àries poden haver passat una mica desapercebudes, proporcionen un coneixement força extens sobre una gran varietat d'aspectes relacionats amb l'aplicació concreta de les noves tecnologies al món de l'empresa. Són comentaris que no estan fets des del punt de vista tècnic sinó de manera perfectament comprensible als dirigents o gestors d'empresa. Per aquesta raó les Guies d'Empresa proporcionen una informació molt valuosa que ajuda a superar una dificultat molt habitual: orientar-se de manera concreta però independent en el laberint de possibilitats, procediments, tecnologies i sistemes amb què l'empresari poc coneixedor de les TIC topa a l'hora de modernitzar la seva empresa.

Les Guies d'Empresa estan dividides en diferents apartats temàtics, com Compres i Logística, Màrqueting i Vendes, Producció i Organització, Infraestructures i Serveis, etc, que es poden descarregar en format PDF. A cada apartat apareix la informació bàsica del tema, acompanyada sempre de casos d'èxit en el mateix àmbit. En resum, les Guies d'Empresa representen un bon recurs que val la pena conèixer i fer conèixer per tal de millorar l'ús de les eines TIC en l'activitat econòmica de professionals, autònoms, teletreballadors/ores i petites empreses.