Encara que el nom de la iniciativa faci referència a la durada d'una setmana, la quinzena edició de l'e-week ha estat inaugurada el 9 d'abril i s'allargarà fins al 14 de maig. Sota el lema 'Distributed intelligence. Smarter together' (Intel·ligència distribuïda. Més intel·ligents plegats), la UVic-UCC proposa un ampli programa d'activitats sobre tecnologia digital.

'Distributed intelligence. Smarter together' és el lema de la 15a edició de l'e-week
'Distributed intelligence. Smarter together' és el lema de la 15a edició de l'e-week. Autor: e-week.

La Setmana Digital de Vic, l'e-week, arriba enguany a la seva 15a edició. Organitzada per la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) ofereix conferències, tallers, presentacions de projectes... tant a la seu de la UVic, com al campus de Manresa.

A més, el dijous 9 de maig, es farà un acte per commemorar els 15 anys de la iniciativa. Serà d'11.00 a 14.00 hores, a la Sala dels Mecenes de la Casa Convalescència de Vic. Moderarà l'acte Saül Gordillo, director de Catalunya Ràdio i Mitjans Digitals de la CCMA.

L'última activitat que es realitzarà en el marc de l'e-week serà la Jornada Multimèdia, que tindrà lloc el 14 de maig, de 15.00 a 20.00 hores, a l'Edifici Torre dels Frares.

Per a més informació, podeu consultar el programa de l'e-week 2019.