Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Laurentiu Bunesco és el nou director general de Telecentre Europe

Publicat el 07/09/2016
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Nou director general de Telecentre Europe
Nou director general de Telecentre Europe. Font: Telecentre Europe. Llicència: Tots els drets reservats

Telecentre Europe ha anunciat a través de la seva pàgina web que ja té nou director general. La persona seleccionada per a desenvolupat el càrrec és Laurentiu Bunesco, una persona vinculada a la organització des de l'any 2005.

Bunescu serà l'encarregat de supervisar el desenvolupament estratègic de l'organització, el desenvolupament de les associacions existents i de les noves, i garantir el creixement d'entitats membres de Telecentre Europe. El nou director general es va incorporar a Telecentre Europa com Gerent de Projectes a principis de 2008, on ha aconseguit algunes fites com ara el desenvolupament de la campanya Get Online Week. 

Abans de Telecentre Europe, Bunescu va posar en marxa un dels primers telecentres a Romania, i va esdevenir un facilitador i promotor de la xarxa nacional romanesa de telecentres. Segons Telecentre Europe, "la seva gran experiència en el sector sense ànim de lucre i la seva trajectòria en el desenvolupament comunitari de base d'Europa de l'Est ofereixen una visió important en la comprensió de la xarxa de telecentres comunitaris en el conjunt d'Europa".

Des de la Xarxa Punt TIC volem felicitar-lo pel seu nou càrrec i li desitgem una etapa plena d'èxits!