Logotip d'APDCAT
Logotip d'APDCAT.

Esther Mitjans, directora de l'Agència Catalana de Protecció de Dades, inaugurarà l'acte juntament amb Jordi Bosch, secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació. Seguidament, Pedro Miguel Echenique, president de la Fundación Donostia International Physics Center i catedràtic de física de matèria condensada de la Universitat del País Basc, pronunciarà la conferència inaugural: "El repte del petit".

Carles San José, cap de l'Àrea d'Inspecció de l'APDCAT, moderarà la primera taula rodona, "Solucions per a l'adequació a l'ENS i la LOPD". Aquesta adequació és obligatòria per a totes les empreses pel fet que disposen d'algun tipus de dades personals (informació sobre clients, proveïdors i treballadors) que la llei protegeix. Com a novetat, s'incorpora un debat d'experts, "Què opinen els experts de l'ENS?", moderat per Francesc Parés, auditor de l'Agència.

A la tarda es faran diversos tallers en què s'exposaran casos reals, per tal de debatre la funció dels professionals en matèria de seguretat de la informació.

Per a més informació podeu consultar el programa de les jornades. Per realitzar la inscripció cal omplir aquest formulari.