Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

L'Alta Ribagorça inicia un projecte STEM

Publicat el 26/02/2020
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Alumnes de l'Institut Pont de Suert de l'Alta Ribagorça
Alumnes de l'Institut Pont de Suert de l'Alta Ribagorça, per Punt TIC de l'Alta Ribagorça. 2020. Llicència: BY-SA

El passat dimarts 25 de febrer, el Punt TIC de l'Alta Ribagorça va engegar amb éxit a l'Institut del Pont de Suert, un cicle de sessions de robòtica i programació que es desenvoluparà a diferents centres d'ensenyament de primària i secundària de tota la comarca de l'Alta Ribagorça.

Amb l'objectiu de incentivar les vocacions científiques, tecnològiques, d’enginyeria i matemàtiques, el Telecentre Punt TIC de l'Alta Ribagorça ha organitzat tallers de robòtica i programació a tots els centres d'ensenyament de la comarca.

El projecte s'emmarca dins el marc de la Mobile Week Pirineus i en el marc del desenvolupament de projectes d'innovació social, digital i col·laborativa, seguint les polítiques digitals de la Generalitat de Catalunya.

La proposta obre una línia de col·laboració entre el Telecentre i els centres d’ensenyament de la comarca, podent posteriorment donar continuïtat a aquesta línia de treball, amb una continuació temàtica del mateix taller i la possible proposta d’altres activitats d'innovació social, digital i col·laborativa.

Et pot interessat també