Esmorzars al CETAP
Esmorzars al CETAP.

Una iniciativa, en col·laboració amb diverses institucions i entitats, que neix amb l’objectiu d’assessorar els emprenedors i els petits empresaris del territori en qüestions que els afecten directament, amb un format diferent dels utilitzats fins ara.

A l’activitat se li ha volgut donar un caire àgil i dinàmic, en horari matinal d’un dia feiner i tot aprofitant la pausa de l’esmorzar per exposar i debatre temes d’interès per al món empresarial. Les xerrades tindran una periodicitat mensual i es programaran el tercer divendres de cada mes, de 10 a 11 del matí, al Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu (CETAP), situat a la tercera planta de l’edifici de les Monges, a la Seu d’Urgell.

“Els esmorzars dels divendres al CETAP” s'obre amb un cicle sobre finançament empresarial, amb quatre xerrades, la primera de les quals, que va tenir lloc el 17 de gener, va portar per títol “La banca, com veu i analitza les empreses?”. Les altres sessions tractaran els temes següents: “Finançament a la PIME i altres fonts de finançament fora dels bancs” (21 de febrer), “Senyals d’alerta per detectar problemes” (21 de març) i “Reestructuració, refinançament i impagaments” (18 d’abril).

Tot i que les xerrades programades van directament adreçades a emprenedors i empresaris, són obertes també a totes aquelles persones que tinguin interès a informar-se dels temes que s’hi tracten. Per participar a cadascun dels actes, caldrà confirmar prèviament l’assistència a l’adreça de correu electrònic cetap@alturgell.cat.

Aquesta iniciativa està emmarcada dins del programa Catalunya Emprén i de les accions de desenvolupament local del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Per a més informació, podeu consultar el web:

http://www.alturgell.cat/noticies/l´alt-urgell-posa-en-marxa-"els-esmorzars-del-divendres-al-cetap"