Punt TIC de l'Alt Urgell
Punt TIC de l'Alt Urgell.

El cicle “Enfeina’t” consta de quatre blocs. El primer que es posarà en marxa estarà dedicat al treball a l’estranger i el treball en el lleure. Començarà el dia 30 de març amb una xerrada sobre els camps de treball; continuarà l’1 d’abril amb el treball com a monitor de lleure i es clourà el 20 d’abril amb una sessió dedicada al treball a l’estranger i els programes de mobilitat europea. Tots tres actes es faran a l’Oficina Jove de La Seu-Alt Urgell.

El segon bloc de xerrades estarà enfocat al mercat laboral. El 23 d’abril es parlarà, a nivell bàsic, del contracte de treball; el 4 de maig, del contracte laboral i les prestacions i, finalment, l’11 de maig, dels serveis d’ocupació i orientació. En aquest cas, les xerrades estan programades al Punt TIC comarcal.

Les eines de recerca de feina seran el tema de què tractarà el tercer bloc de xerrades. Així, el 18 de juliol, s’explicarà com elaborar el currículum i la carta de presentació; el 25 de maig es tractaran les entrevistes de treball; el 8 de juny, les proves de selecció i, el 15 de juny, la recerca de feina per Internet. Aquestes quatre xerrades es faran també al Punt TIC.

El quart bloc de conferències estarà dedicat a l’emprenedoria. Es faran dues sessions al PuntTIC de l'Alt Urgell, en la primera de les quals, el 21 de setembre, es tractaran les formes jurídiques i els ajuts, mentre que la segona, el 5 d’octubre, serà un seminari sobre generació d’idees.

Per obtenir-ne més informació i per inscriure’s-hi, els interessats poden adreçar-se al Punt TIC mitjançant el correu electrònic telecentre@ccau.cat o el telèfon 973 355 798.