Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

L'ALL DIGITAL Week 2019 tindrà lloc del 25 al 31 de març

Publicat el 04/12/2018
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Logotip de l'ALL DIGITAL Week, basat en el logo de la xarxa ALL DIGITAL
L'ALL DIGITAL Week 2019 tindrà lloc del 25 al 31 de març, per ALL DIGITAL Week. Llicència: Tots els drets reservats

La desena edició de la campanya anual d'apoderament digital impulsada per ALL DIGITAL ja té data: tindrà lloc la setmana del 25 al 31 de març. Fa una crida a telecentres, escoles, entitats sense afany de lucre, biblioteques... a sumar-se a la campanya i animar la ciutadania europea a prendre mesures actives per comprendre i beneficiar-se de la transformació digital, aprenent noves alfabetitzacions mediàtiques i habilitats digitals i desenvolupant una mentalitat adaptativa.

L'ALL DIGITAL Week 2019 proporcionarà eines i enfocaments per millorar les habilitats digitals de la ciutadania i ajudar-los a ser més adaptatius pel que fa a les seves habilitats laborals. Concretament, es marca els següents objectius:

  • Promoure l'alfabetització mediàtica desenvolupant el pensament crític i l'alfabetització digital
  • Crear seguretat i confiança en la tecnologia mitjançant el desenvolupament de competències en seguretat cibernètica
  • Potenciar l'ocupabilitat desenvolupant les competències adequades per als nous llocs de treball digitals.

D'una banda, les xarxes de telecentres estatals i altres organitzacions gran estan cridades a associar-se amb la iniciativa i impulsar-la als seus països. D'altra banda, telecentres, escoles, entitats sense afany de lucre, biblioteques, centres cívics, etc. es poden implicar organitzant activitats al llarg de la setmana.

Els Punt TIC que ho vulguin sumar-se a la campanya poden programar una o diverses activitats durant la setmana del 25 al 31 de març registrar-les en la plana web de l'ALL DIGITAL Week.

Des d'ALL DIGITAL ofereixen un espai amb recursos útils que poden servir com a inspiració per pensar i dissenyar les accions.Si necessiteu ajuda, també us podeu posar en contacte amb l'Oficina de Dinamització de la Xarxa Punt TIC i estarem encants/des d'assessorar-vos!

En l'edició 2018 de la campanya van participar més de 125.000 persones i 4.070 organitzacions, que van acollir 5.445 esdeveniments.

Et pot interessat també