Captura de la plana web actual de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat
Captura de la plana web actual de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

El proper dijous 2 de desembre, a partir de les 20:00 hores, entrarà en funcionament el nou web de l'Ajuntament de Sant Feliu, un portal que pretén ser més visual, àgil i intuïtiu i adaptable a les necessitats dels usuaris/àries que l'anterior.

L'Ajuntament de Sant Feliu assegura que el nou espai web permetrà la personalització dels continguts. En aquest sentit, el web oferirà la possibilitat de definir els mòduls informatius de la pàgina principal que es volen consumir. De forma fàcil i senzilla, l'usuari/ària podrà indicar els continguts que li interessa veure i mantenir ocults els que no.

Entre les novetats del nou web hi ha també un cercador de continguts que facilitarà als usuaris i usuàries la recerca de qualsevol informació o document. Alhora, també s'incorpora un apartat amb l'agenda d'activitats de la ciutat.

El nou portal incorpora fins a 30 tràmits administratius nous que se sumen als ja existents. Amb aquesta mesura el consistori posa a disposició de la ciutadania un ampli ventall de serveis en línia que estalvien els desplaçaments fins l'ajuntament, amb el consegüent estalvi de temps i recursos.

Amb la posada en marxa del nou web, l'Ajuntament de Sant Feliu se suma també a l'ús de les eines 2.0 a través de la incorporació a les xarxes socials de Facebook, Twitter i YouTube.

Una altra de les noves funcionalitats del nou web és la incorporació d'un sistema de traducció automàtic dels continguts a més de 10 idiomes.