La proposta disposa de divuit capítols que es publiquen setmanalment i que difonen consells de seguretat de la mà del director de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya. Molt interessant!

Imatge de ciberseguretat
Imatge de ciberseguretat. 2023. Tipus de lletra: Agència de Ciberseguretat. Llicència: Tots els drets reservats.

L’Agència de Ciberseguretat de Catalunya i Catalunya Ràdio han posat en marxa un pòdcast sobre ciberseguretat. La proposta disposa de divuit capítols que es publiquen setmanalment i que difonen consells de seguretat de la mà del director de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, Tomàs Roy. La voluntat de la reeixida iniciativa és donar visibilitat a les professions que hi ha vinculades amb aquest àmbit professional i a les formacions que es poden cursar per a accedir a aquest sector laboral.

Presentat per la periodista Mariola Dinarès, directora del programa Popap de Catalunya Ràdio, el pòdcast comptarà amb nou dones i nou homes que explicaran la seva trajectòria professional i les seves vivències personals. Entre les primeres persones entrevistades, hi ha Carles Fragoso, Laia Pagès, Elies Campo o Neus Boix. En total, els episodis del pòdcast tenen una durada de quaranta minuts i es poden escoltar en directe els dimecres a l'emissora Catalunya Ràdio o a través del servei a la carta de la pàgina web de Catalunya Ràdio.