Laboratori d'apps socials
Laboratori d'apps socials.

Ja són obertes les inscripcions per a la primera edició del Laboratori d'apps socials, centrada en els àmbits de "ciutadania activa i transparència" i "'consum responsable i col·laboració". Les sessions es realitzaran a HUB Madrid, els dies 20 de febrer, 6 de març, 20 de març i 5 d'abril de 16.00 a 20.00 hores.

El laboratori abordarà els eixos de ciutadania activa i consum responsable des de les perspectives complementàries que poden aportar els diferents experts que participaran als tallers. Amb quatre sessions de treball, el Laboratori avançarà a través de dinàmiques que impulsin la identificació de necessitats, solucions, idees, possibilitats i projectes vinculats al paper que les aplicacions mòbils poden tenir en el sector social.

Per participar al laboratori, cal fer arribar la sol·licitud a l'adreça info[arrova]theappdate.com. És gratuït però les places són limitades, per tant, se seleccionaran els candidats segons la seva experiència i perfil.

El Laboratori d'apps socials és una iniciativa conjunta de The App Date, quiero salvar al mundo haciendo marketing i ONGAWA.