En el marc del Dia d’Internet, des de la Xarxa Punt TIC, us proposem endinsar-vos en un repte i repassar els continguts claus per a tenir cura de la nostra presència al món digital. Us hi animeu?

Imatge del qüestionari
Imatge del qüestionari. 2023. Tipus de lletra: Internet Segura. Llicència: Tots els drets reservats.

El programa Internet Segura de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya ha preparat un qüestionari en línia per a posar a prova els coneixements en matèria de seguretat informàtica. En el marc del Dia d’Internet, que es commemora el pròxim dimecres 17 de maig, des de la Xarxa Punt TIC, es proposa repassar els continguts claus, recomanacions, consells i suggerències, per a tenir cura de la nostra presència al món digital.

Saps crear contrasenyes úniques, fortes, robustes i segures? Coneixes els diferents sistemes d’autentificació de persones usuàries i les seves tipologies? Saps com protegir de forma eficaç les teves dades sensibles quan navegues per Internet? Ets conscient de fins a quin punt t’exposes quan publiques continguts als comptes de les xarxes socials? Dona resposta a aquestes preguntes i a moltes altres qüestions avaluant els teus coneixements sobre seguretat informàtica amb aquest qüestionari en línia.