Tres dinamitzadores i quatre iniciatives digitals optaran als reconeixements a les categories de la millor persona facilitadora, la millor persona generadora del canvi digital i el millor recurs digital.

Imatge d'estrelles
Imatge d'estrelles. 2017. Tipus de lletra: Pexels. Llicència: BY-SA.

El pròxim dimecres 16 d’octubre, la ciutat de Madrid, a Espanya, acollirà la cerimònia d’entrega de la nova edició dels guardons europeus All Digital Awards, en el marc de la celebració de l’esdeveniment All Digital Summit. En aquest sentit, durant la cerimònia d’entrega dels guardons europeus, les persones premiades tindran l’oportunitat de presentar les seves iniciatives i els seus projectes davant d’una audiència de més de 200 persones professionals vinculades amb el sector de la digitalització, de la transformació digital i de les noves tecnologies de la informació i de la comunicació. Enguany, els guardons europeus comptaran amb tres categories: la millor persona facilitadora, la millor persona generadora del canvi digital i el millor recurs digital.

Un any més, diverses persones membres de la Xarxa Punt TIC han presentat les seves candidatures. En concret, la Núria Lloret del Punt TIC de Can Muntanyola i la Marta Fontseca del Punt TIC de la Biblioteca Roca Umbert optaran a la categoria de la millor persona facilitadora. També, en Moad Ezzamouni del Punt TIC La Florida - Les Planes optarà a la categoria de la millor persona generadora del canvi digital. Finalment, quatre candidatures optaran a la categoria del millor recurs digital: el pòdcast del Punt Òmnia del Centre Cívic l’Escorxador - La Seu d’Urgell, el pòdcast del Punt Òmnia de Santa Coloma de Gramenet, el Necesser TIC del Punt TIC del Smartcentre de Santa Bàrbara i el bloc Famílies TIC de la Secretaria de Polítiques Digitals.

Des d’aquí, aprofitem per a desitjar molta sort a la comunitat de la Xarxa Punt TIC!