Cinc dinamitzadores de la Xarxa Punt TIC optaran als guardons en les categories de millor persona facilitadora i millor persona generadora del canvi digital. Vols conèixer els detalls?

Imatge d'estrelles
Imatge d'estrelles. 2017. Tipus de lletra: Pexels. Llicència: BY-SA.

El pròxim dimarts 26 de setembre, la ciutat de Zagreb, a Croàcia, acollirà la cerimònia d’entrega de la nova edició dels guardons All Digital Awards. Durant l’esdeveniment, les persones guardonades rebran els seus reconeixements i tindran l’oportunitat de presentar les seves iniciatives davant d’una audiència de més de 150 persones participants. Així doncs, els guardons All Digital Awards 2023 reconeixeran la innovació, la dedicació i el paper inspirador que desenvolupen persones i organitzacions en el sector de la digitalització, de la transformació digital i de les noves tecnologies de la informació i de la comunicació. Recentment, s’ha presentat la nova convocatòria dels guardons europeus All Digital Awards que torna a preveure tres categories: millor persona facilitadora, millor persona generadora del canvi digital i millor recurs digital.

Des de la Xarxa Punt TIC, es comptarà amb les candidatures de cinc persones dinamitzadores. La Laia Sànchez del Citilab, l’Isma Monfort del Punt Òmnia PES La Mina - Salesians Sant Jordi i el Pascal Cousseran del Punt Òmnia Casal Cívic i Comunitari Sant Roc optaran a la categoria de millor persona facilitadora. De la mateixa manera, la Marisa Gliosca de l’Associació Social Andròmines i la Mercè Carreras del Punt TIC La Florida - Les Planes - Fundació AEMA optaran a la categoria de millor persona generadora del canvi digital.

Laia Sànchez - Citilab. La Laia Sànchez treballa com a educadora digital al Citilab de Cornellà de Llobregat. Actualment, forma part de diversos projectes d’innovació social digital com el Seniorlab, el RIEC o l’Open Surf. Al llarg dels seus més de quinze anys d’experiència, la Laia ha format i ha atès aproximadament a 1.500 infants, 4.350 joves, 200 persones professionals, 30 persones grans i 300 persones docents d'educació secundària.

Laia Sanchez

Isma Monfort - Punt Òmnia PES La Mina - Salesians Sant Jordi. L’Isma Monfort treballa com a educador digital al Punt Òmnia PES La Mina - Salesians Sant Jordi de Sant Adrià del Besòs. L’Isma fa dos anys que apropa les noves tecnologies de la informació i de la comunicació i, entre altres projectes, dinamitza dues activitats de robòtica educativa amb infants i joves de 8 a 12 anys. En concret, ha format i ha atès un total de 260 persones.

Isma Monfort

Pascal Cousseran - Punt Òmnia Casal Cívic i Comunitari Sant Roc. El Pascal Cousseran treballa com a educador digital al Punt Òmnia Casal Cívic i Comunitari Sant Roc de Badalona. Després de vint-i-tres anys treballant com a capacitador digital i dinamitzador digital, el Pascal ha donat suport a prop de 6.000 persones i ha promogut l’ús de la tecnologia per a apoderar la ciutadania i per a construir vincles entre les persones.

Pascal Cousseran

Marisa Gliosca - Associació Social Andròmines. La Marisa Gliosca forma part de l’Associació Social Andròmines, que apropa les noves tecnologies de la informació i de la comunicació a les presons catalanes a través d’aules d’informàtica, de cursos d’alfabetització digital i d’activitats de dinamització cultural. Actualment, la Marisa, que fa vint anys que impulsa la inclusió digital i la integració social, és la directora tècnica de l’entitat.

Marisa Gliosca

Mercè Carreras - Punt TIC La Florida - Les Planes - Fundació AEMA. La Mercè Carreras forma part de la Fundació AEMA, que dinamitza el Punt TIC La Florida - Les Planes de L’Hospitalet de Llobregat. Actualment, la Mercè és la directora tècnica de l’entitat i treballa impulsant projectes d’innovació social digital amb un impacte comunitari. L’objectiu és la consolidació com a iniciatives de referència en capacitació digital i en inclusió laboral.

Mercè Carreras

Fins al pròxim dimarts 15 d’agost, s’avaluaran les candidatures presentades a la nova edició dels guardons All Digital Awards. En aquest sentit, el pròxim dimarts 15 d’agost, s’anunciaran les persones finalistes i el pròxim dimarts 26 de setembre, se celebrarà la cerimònia d’entrega dels guardons europeus All Digital Awards 2023.