Logotip del 6è Congrés Nacional de la Gent Gran
Logotip del 6è Congrés Nacional de la Gent Gran.

La Wiki de Gent Gran permet generar i compartir informacions d’interès, activitats i recursos de i per a la Gent Gran amb l’objectiu d’acostar les TIC a aquest col·lectiu alhora que s’aprofita el seu bagatge vital per a la resta de la societat. Els Punt TIC treballen per  tal que aquesta part de la població, tot i ser sensible a l’escletxa digital, estigui plenament integrada a la societat del coneixement.

Els dinamitzador i dinamitzadores de Punt TIC i altres persones expertes, registrades en la WikiTIC de Punt TIC, poden editar aquesta wiki, fent contribucions sota llicència Creative Commons Atribució - No Comercial - Compartir Igual.

 

Els Punt TIC, implicats en el procés participatiu

Entre abril i juliol es va portar a terme el procés participatiu del 6è Congrés de la Gent Gran: Es van realitzar 40 sessions de treball arreu del territori català, tot recollint les aportacions de les persones grans i d'associacions, així com de persones expertes i professionals. Van reflexionar sobre la realitat que viu la gent gran a Catalunya i els principals temes que els afecten, estructurats en tres eixos: Participació de la gent gran activa; Pobresa i exclusió; Polítiques d'envelliment actiu.

Alguns Punt TIC que treballen amb gent gran han acollit trobades i han estat implicats en aquest procés participatiu.

A sota podeu veure vídeos de diferents trobades del procés participatiu, que també es poden trobar a la Wiki de la Gent Gran.