El pròxim dilluns 20 de novembre, de 10.30 a 12 hores, es dinamitzarà la trobada virtual sobre violències masclistes digitals per a la comunitat de la Xarxa Punt TIC. Inscriu-t’hi!

Imatge de dona
Imatge de dona. 2018. Tipus de lletra: Pexels. Llicència: BY-SA.

Aquest mes de novembre, la trobada virtual de la Xarxa Punt TIC se centrarà en les violències masclistes digitals. La sessió, dirigida exclusivament a la comunitat de la Xarxa Punt TIC, persones dinamitzadores i entitats gestores, s’impartirà el pròxim dilluns 20 de novembre, de 10.30 a 12 hores. La trobada virtual comptarà amb la participació de Thais Ruiz de Alda de DigitalFems, una entitat sense ànim de lucre que impulsa la presència de dones a entorns tecnològics, dissenyant plans estratègics i accions per a generar polítiques inclusives, impulsant beques i programes de suport per a dones tecnòlogues i elaborant informes i projectes de recol·lecció i anàlisi de dades amb perspectiva de gènere. Durant la trobada virtual, Thais Ruiz guiarà a la Xarxa Punt TIC sobre com identificar les violències masclistes digitals i mostrarà estratègies d'autodefensa i recursos digitals, així com parlarà de quin és el paper de les institucions, de les plataformes digitals i dels col·lectius. Després de la ponència, s’obrirà un espai de preguntes i consultes.

Actualment, Thais Ruiz de Alda és fundadora i directora executiva de DigitalFems, organitza tallers, formacions i hackatons i col·labora com a mentora a diversos projectes tecnològics. Prèviament, Thais Ruiz va desenvolupar la seva carrera professional com a tecnòloga a empreses com Thoughtworks i a iniciatives com el laboratori ciutadà tecnopolític centrat en la sobirania tecnològica, la privadesa i la innovació social digital LaT i el Centre d’Autonomia Digital, així com va liderar l’estratègia digital de comunicació de l’Ajuntament de Barcelona. Actualment, Thais Ruiz forma part de la comunitat Algorights, com a membre de la seva junta directiva.

Les persones interessades poden apuntar-se a través d’aquest formulari en línia.