-- Aquest acte queda suspès per l’organització, la Secretaria de Govern Obert i la DG de Participació Ciutadana, Processos Electorals i Qualitat Democràtica --

La Secretaria de Govern Obert organitza l’acte de retorn del procés participatiu de la Xarxa ParticipaLab de Catalunya, que tindrà lloc el 16 de juny de 10.00 a 11.30 h a la sala C del Citilab de Cornellà de Llobregat. La sessió serà retransmesa en directe al seu canal de YouTube.

Xarxa ParticipaLab
. Llicència: BY-SA.

-- Aquest acte queda suspès per l’organització, la Secretaria de Govern Obert i la DG de Participació Ciutadana, Processos Electorals i Qualitat Democràtica --

La Xarxa ParticipaLab es constitueix a partir de l’adhesió voluntària d’equipaments com els Punt TIC, les biblioteques i els centres cívics. És per això que conviden a les persones dinamitzadores de la Xarxa Punt TIC a assistir el dijous 16 de juny de 10.00 a 11.30 h a l'acte de retorn del procés participatiu que es va celebrar entre el setembre i el desembre de 2021.

Durant l'acte es presentarà l’informe final d'aquest procés, així com els projectes que impulsarà la Generalitat de Catalunya per tal d’aprofitar els equipaments de proximitat, com biblioteques, punts TIC o casals i centres cívics, per a potenciar la participació ciutadana i la innovació social. Les inscripcions estan obertes a través d'aquest enllaç.

Programa

10.05h Benvinguda i presentació dels objectius de la sessió.

  • Sra. Mercè Crosas Navarro, secretària de Govern Obert  

10.10h Presentació de l’informe final del procés participatiu  

  • Breu conversa amb membres del grup motor i participants del procés deliberatiu.  

10.45h Presentació dels projectes de retorn  

  • A càrrec del Sr. Miquel Salvador Serna, director general de Participació, Processos Electorals i Qualitat Democràtica, acompanyat dels responsables dels equipaments de la Xarxa Participa Lab. 

11.30h Cloenda

  • Sra. Mercè Crosas Navarro, secretària de Govern Obert.