La Xarxa de Telecentres de Lleida crea la plana web Internet i Jo
La Xarxa de Telecentres de Lleida crea la plana web Internet i Jo.

En la plana web  es poden visionar els vídeos amb les opinions dels participants dels Punt TIC, així com fotografies de les activitats que es duen a terme en aquests espais i reflexions que pot deixar escrites qualsevol usuari/ària d'Internet. 

El Dia d'Internet no es planteja sols com una celebració, sinó com un dia per a reflexionar sobre el gran canvi que la societat de la informació ha significat i significarà en les nostres vides. L'ús que fem de les tecnologies de la Informació i les Comunicacions (TICS) ha de definir la Societat de la Informació.

El dia Mundial d'Internet va nàixer el 12 de maig del 2004 a Ginebra, Suïssa, a la Cimera Mundial sobre la Societat de la Informació. Alhora, s'hi va impulsar, per part de 120 països, la denominada "Declaració de Principis per a Construir la Societat de la Informació".

L'Ajuntament de Lleida, que celebra el Dia Mundial d'Internet des del seu inici, ha dut a terme tota una sèrie d'activitats específiques en la seva xarxa de Telecentres i punts de dinamització TIC. A més, incentiva el coneixement i l'ús de les TIC amb iniciatives com la dotació de xarxa WIFI a diversos equipaments municipals.