Concurs d'idees Ments Obertes de la UOC
Concurs d'idees Ments Obertes de la UOC.

La primera fase del concurs és la recollida d'idees per mitjà del portal mentsobertes.uoc.edu/plug, i que es distribueixen en vuit categories: social learning, finances, recursos, wiki-economia, governança, comunicació, salut i urbanisme. Però també podeu fer arribar les vostres propostes per altres vies, com ara Twitter (amb l'etiqueta #UOCPLUG) o Facebook.

La recollida d'idees durarà un mes, fins al 23 de maig. Del 3 al 30 de maig hi haurà les votacions populars, és a dir, podreu votar les idees que més us agradin, i del 23 al 31 de maig el jurat en farà la selecció final. Les idees escollides en aquesta primera fase es donaran a conèixer el 3 de juny i ja formaran part del Talent UOC.

 

 

La iniciativa ja ha rebut el suport de reconeguts líders en innovació social com Beth Noveck, impulsora de les polítiques de govern obert del president dels EUA Barack Obama; Derrick de Kerckhove, investigador deixeble de McLuchan; Joan Melé, subdirector de Triodos Bank; o Vicente Guallart, director de l'Institut d'Arquitectura Avançada de Catalunya.