Infants participant en l'Scratch Day
El projecte 'Scratch Social UOC' és una de les iniciatives que impulsa la Universitat per fomentar l'ús de les TIC entre la població. Autor: UOC. Llicència: Tots els drets reservats.

Aquest curs forma part de l'itinerari formatiu per a voluntariat i professionals de l'àmbit socioeducatiu i TIC que ofereix la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), en el marc del Projecte Scratch Social UOC: Programació per a Tothom. Es tracta d'una col·laboració entre els Estudis d'Informàtica, Multimèdia i Telecomunicació (EIMT) i el Grup Inventa de la UOC.

La formació 'Seguretat a la Xarxa: La seguretat TIC en la infància' requereix una dedicació de 25 hores i té un cost de 25 euros. Es realitzarà en línia del 3 d'abril al 15 de maig de 2019. Es pot cursar tant en català com en castellà.

Les persones dinamitzadores de la Xarxa Punt TIC tenen l'oportunitat de participar de manera gratuïta en aquest curs o d'aconseguir un descompte. Les 10 primeres sol·licituds obtindran una plaça gratuïta i les següents un descompte del 50%. Per sol·licitar plaça cal posar-se en contacte amb l'Oficina de Dinamització de la Xarxa Punt TIC escrivint a oficina.tecnica[arrova]punttic.cat, a tot tardar dijous 14 de març. Caldrà aportar nom, cognoms i adreça de correu electrònic.

Les persones que obtinguin les places gratuïtes s'hauran de comprometre a seguir el curs i a desenvolupar alguna activitat social vinculada als continguts, una vegada finalitzat el curs.