La Universitat de Salamanca visita la Xarxa Òmnia
La Universitat de Salamanca visita la Xarxa Òmnia.

La directora general d'Acció Cívica i Comunitària, Francesca Violant, va fer la benvinguda als i les estudiants i els va fer una breu introducció a la feina que s'està realitzant en temes comunitaris. La visita, que tingué lloc el passat dia 12 i 13 de maig, va incloure també exposicions per conèixer els projectes Aprendre a Aprendre i Xarxa Òmnia.

Per la seva banda, la Lali Fernández, responsable de l'Equipament Cívic Sant Roc es va encarregar d'explicar als estudiants quina ha estat l'evolució del barri de Sant Roc d'una manera molt gràfica. Tot seguit, es va fer la presentació de la Xarxa Òmnia a càrrec de Marta Jové, cap de la Secció d'Avaluació i Coordinació de Plans, qui va destacar com es va crear la Xarxa i especialment quines són les seves línies de treball més actuals, incidint en el paper de les tecnologies com a eina i el caràcter social del programa.

Finalment, Josep Antoni Arroyo Corpas, orientador sociolaboral del programa Aprendre a Aprendre del barri de Sant Roc va recordar-ne la seva experiència més pràctica.

El universitaris salamantins també van mostrar el seu interès durant les visites que varen realitzar als Òmnia de Trinitat Nova i del Casal dels Infants del Raval.

A continuació, pots veure un vídeo-reportatge sobre aquesta visita.