Ho tenim tot a punt per a la segona trobada territorial Punt TIC! Tindrà lloc dijous 7 de març, a l'Òmnia de Santa Coloma de Cervelló i aplegarà dinamitzadors i dinamitzadores del Baix Llobregat. A més de conèixer-se millor i fer xarxa, les persones participants es formaran en tecnologies relacionades amb la cultura 'maker'. La inscripció està oberta!

Trobada territorial del Vallès
La primera trobada territorial va ser tot un èxit. Autor: Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. 2019. Llicència: BY-SA.

Després d'una primera experiència molt positiva a Palau-solità i Plegamans, el mes de març celebrarem la segona trobada territorial Punt TIC. Aquest cop, seran els dinamitzadors i dinamitzadores de la comarca del Baix Llobregat les que es trobaran per posar en comú la tasca que realitza cada centre, teixir xarxa i trobar possibilitats de col·laboració.

La jornada es realitzarà a l'Òmnia de Santa Coloma de Cervelló, que des de fa poc es troba al Centre Cívic Can Baruta (Carrer Lluís Pasqual Roca, 2-4, 08690 Santa Coloma de Cervelló). Serà dijous 7 de març, de 10.00 a 14.00 hores. Ja podeu realitzar la inscripció.

Programa

10.00 h. Benvinguda institucional i visita guiada al Punt TIC de Santa Coloma de Cervelló.

11.00 h. Pausa - cafè

11.30 h. Formació

  • Presentació del projecte "Energies renovables a Cervelló" projecte dut a terme per Cervemakers i la Biblioteca Municipal de Cervelló, presenta Montse Lara, Directora de la Biblioteca Municipal de Cervelló.

  • Com podem introduir projectes europeus al nostre punt, dos exemples: Wemin i Welcome. A càrrec d'Esther Subias, coordinadora de projectes europeus a Colectic.
  • Nous artesans digitals. A càrrec de Pep Oliveras, dinamitzador, formador i consultor en l'ús de les TIC.

13.15 h. Dinàmica de coneixement

Coneixem els diferents Punt TIC presents a la trobada i posem en comú els punts i projectes coincidents que ens puguin fer avançar, créixer i fer xarxa. Coneguem-nos millor nosaltres i el nostre capital social.

Organitzen l'acte la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital, a través de la Xarxa Punt TIC, l'Òmnia de Santa Coloma de Cervelló i els projectes 'Digital Welcome' i 'Wemin'.