Trobada territorial del Vallès
La primera trobada territorial va ser tot un èxit. Autor: Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. 2019. Llicència: BY-SA.

Després d'una primera experiència molt positiva a Palau-solità i Plegamans, el mes de març celebrarem la segona trobada territorial Punt TIC. Aquest cop, seran els dinamitzadors i dinamitzadores de la comarca del Baix Llobregat les que es trobaran per posar en comú la tasca que realitza cada centre, teixir xarxa i trobar possibilitats de col·laboració.

La jornada es realitzarà a l'Òmnia de Santa Coloma de Cervelló, que des de fa poc es troba al Centre Cívic Can Baruta (Carrer Lluís Pasqual Roca, 2-4, 08690 Santa Coloma de Cervelló). Serà dijous 7 de març, de 10.00 a 14.00 hores. Ja podeu realitzar la inscripció.

Programa

10.00 h. Benvinguda institucional i visita guiada al Punt TIC de Santa Coloma de Cervelló.

11.00 h. Pausa - cafè

11.30 h. Formació

  • Presentació del projecte "Energies renovables a Cervelló" projecte dut a terme per Cervemakers i la Biblioteca Municipal de Cervelló, presenta Montse Lara, Directora de la Biblioteca Municipal de Cervelló.

  • Com podem introduir projectes europeus al nostre punt, dos exemples: Wemin i Welcome. A càrrec d'Esther Subias, coordinadora de projectes europeus a Colectic.
  • Nous artesans digitals. A càrrec de Pep Oliveras, dinamitzador, formador i consultor en l'ús de les TIC.

13.15 h. Dinàmica de coneixement

Coneixem els diferents Punt TIC presents a la trobada i posem en comú els punts i projectes coincidents que ens puguin fer avançar, créixer i fer xarxa. Coneguem-nos millor nosaltres i el nostre capital social.

Organitzen l'acte la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital, a través de la Xarxa Punt TIC, l'Òmnia de Santa Coloma de Cervelló i els projectes 'Digital Welcome' i 'Wemin'.