Cooperació 2.0
Cooperació 2.0.

Entitats públiques i privades i persones expertes en cooperació per al desenvolupament i les TIC tenen una cita a Gijón, Astúries, l'1 i 2 de març de 2010. Hi tindrà lloc la III Trobada Internacional de TIC en la Cooperació per al Desenvolupament, organitzada per Fundación CTIC.

La inscripció a la trobada ja és oberta i es podrà realitzar fins al 20 de febrer.

En Cooperació 2.0 seran exposats projectes innovadors desenvolupats des del Sud i per al Sud. D'aquesta manera, es vol donar tot el protagonisme a les entitats del Sud que estan treballant per millorar les condicions de vida i fomentar la participació de les persones del seu entorn.

Cooperació 2.0 vol ser un espai dinàmic, obert i participatiu, que posa a l'abast de les persones destinatàries diferents canals i espais perquè puguin aportar, presencialment o virtual, les seves idees, perspectives i treballs. Hi haurà àrees d'exposició, tallers pràctics, espais per a la generació de trobades entre entitats, etc. A més, s'ofereix la possibilitat de participar a la Convocatòria de Pòsters de projectes innovadors desenvolupats per i per al Sud. El termini per a la presentació de pòster estarà obert fins el 13 de febrer de 2010. Properament, també es convidarà a presentar vídeos pel Canal Cooperació 2.0 de You Tube.

Aquesta trobada es realitza des de 2008 i les dues edicions anteriors han tingut una mot bona acollida, amb alta participació de persones i entitats de diferents països del món i de diferents àmbits.