La TINETaula de la Diputació de Tarragona, a Santa Bàrbara
La TINETaula de la Diputació de Tarragona, a Santa Bàrbara.

Des de ja fa uns anys, l’Ajuntament de Santa Bàrbara signa anualment un conveni amb OASI (Organisme Autònom per a la Societat de la Informació) de la Diputació de Tarragona per poder fer ús de l’aula mòbil que aquest posa a disposició dels municipis de la provincia.

Aquest cop s’ha concedit l’aula mòbil amb un professor, que OASI també ofereix als municipis, i aquests dies s'estan realitzant dos cursos, un d’Internet i l’altre de creació i gestió de pàgines web.

Un total de 20 alumnes, 10 per grup, participen d’aquestes activitats formatives que van començar el dia 1 i duraran fins el dia 11 d’aquest mes. L’aula mòbil ha estat instal·lada en el nou espai del que disposa l’àrea de promoció econòmica i l’Infocentre per poder realitzar aquest tipus d’activitat i poder oferir més serveis als usuaris.

El regidor de noves tecnologies Jordi Llorens, va agraïr personalment al representant d’OASI el fet que Santa Bàrbara sigui un dels municipis amb els que col·labora molt activament i de manera continuada, així com va encoratjar i agrair als alumnes el seu interès i la seva participació en aquest tipus d’activitat.