Resum Noticia:
La Xarxa Audiovisual Local organitza el 20 de setembre el Next ≠1, la trobada sobre tecnologies i televisió digital.
Descripció:

El repte de la triple pantalla. Continguts, tecnologia i nous usuaris en l'era de la tv digital multiplataforma és el títol de la jornada Next#1 que  Barcelona acollirà el 20 de setembre, organitzada per la Xarxa Audiovisual Local. La trobada NEXT#1 està dirigida a professionals i responsables del sector audiovisual interessats en conèixer les experiències d'avantguarda a nivell mundial en l'àmbit de la televisió digital multiplataforma.

 

La proliferació de l'ús de l'usuari de pantalles al llarg de la seva rutina diària (televisió, ordinador, mòbil, PDA, videoconsola...) fa de la tecnologia un dels principals elements de canvi del sector audiovisual. Això suposa un repte pels mitjans audiovisuals que viuran en els propers anys una revolució tecnològica. La jornada Next#1 analitzarà com la distribució multiplataforma afecta als espectadors, a les cadenes de televisió, als productors de continguts i als operadors de telecomunicacions.

La trobada que tindrà lloc al Centre de Convencions Mapfre de Barcelona el pròxim 20 de setembre, comptarà amb sis sessions on diferents especialistes del sector analitzaran casos pràctics.

Font: LaMalla.net