Captura del bloc AlfaDigital: TIC i presó
Captura del bloc AlfaDigital: TIC i presó.

Aquesta trobada tindrà lloc el 2 de juny, al Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (Carrer d'Ausiàs Marc, 40. Barcelona).

El programa de la jornada ha estat elaborat de manera col·laborativa entre tots els col·lectius que treballen a les presons de Catalunya i que incorporen les TIC en les seves actuacions: més de 30 professionals han treballat en el procés de definició dels continguts i en les propostes de ponents.

David Picó Amador, dinamitzador de l'Òmnia del Grupo Unión al barri de la Mina (Sant Adrià del Besòs) hi farà una xerrada que portarà com a títol “Antimanual de bones pràctiques: La nostra experiència construint espais TIC al barri de la Mina”.

La participació està oberta a tothom, independentment que treballi a l’àmbit penitenciari. Trobareu el programa i tota la informació sobre la jornada al bloc AlfaDigital: TIC i presó.

Per anar fent boca, podeu mirar el vídeo "L'impacte de les TIC i Internet als centres penitenciaris" que es va mostrar a la trobada de l'any passat i el vídeo que resumeix com va anar aquella primera jornada. Trobareu tots dos en aquest enllaç.