Crida a donar suport a la proposta de Market place de telecentres
Crida a donar suport a la proposta de Market place de telecentres.

L'Asociación Comunidad Redes de Telecentros i la Red Guadalinfo ha presentat a l'Assemblea de l'Agenda Digital Europea la proposta de crear una xarxa d'innovació social basada en projectes que s'hagin posat en marxa des dels telecentres de tot Europa. La trobada se celebrarà a Brussel·les els dies 21 i 22 de juny i les propostes que rebin més vots i ressò seran presents a la jornada.

L'Agenda ha disposat 10 grups o sectors d'actuació i preseleccionat les tres propostes més votades i compartides en xarxes socials de cada grup. El projecte Market Place "innovació en realitat" participa al grup d'Innovació i Emprenedoria i ha estat una de les tres propostes més votades d'aquest apartat. Ara, per seguir endavant, necessita encara més suport.

Podeu donar el vostre vot a aquesta proposta fent clic al botó "Interesting" en aquest enllaç. Per poder votar, cal registrar-s'hi prèviament. Teniu fins al 19 de juny per donar suport a aquesta iniciativa que pretén donar continuitat als telecentres europeus. També, podeu fer difusió a les xarxes socials amb els hashtag #da12 #marketplace i #telecentros.