Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

La Mobile Week s'estén per la geografia catalana

Publicat el 29/01/2019
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Mobile Week Barcelona 2019: La nostra senzilla relació amb la tecnologia
'La nostra senzilla relació amb la tecnologia' és el lema de la Mobile Week Barcelona 2019, per Mobile Week Barcelona. Llicència: Tots els drets reservats

En la seva tercera edició, l'avantsala del Mobile World Congress portarà la reflexió sobre el repte digital més enllà de Barcelona. Concretament, a les ciutats de Girona, Lleida, Igualada i Reus i a la comarca de la Ribera d'Ebre. A la ciutat comtal es desenvoluparà del 14 al 23 de febrer, amb més de 130 activitats repartides per 60 espais diferents.

L'any passat el repte de la Mobile Week Barcelona va ser arribar a tots els districtes de la ciutat. Enguany, aquesta voluntat de portar la reflexió sobre l'impacte de tecnologia en la societat surt dels límits de Barcelona i s'estén pel territori català, arribant a les ciutats de Girona, Lleida, Igualada i Reus i a la comarca de la Ribera d'Ebre. D'aquesta manera, la iniciativa fa un pas més en la seva descentralització.

El lema de la tercera edició de la Mobile Week Barcelona serà 'La nostra senzilla relació amb la tecnologia' i abordarà la reflexió sobre la transformació digital de la societat des de les esferes més íntimes de l’ésser humà, com si es tractés d’una relació personal. 

Impulsat per la fundació Mobile World Capital Barcelona, l'esdeveniment oferirà 80 activitats pròpies i 50 més a través d'entitats col·laboradores. Totes seran obertes i gratuïtes i es desenvoluparan a diferents equipaments dels 10 districtes de Barcelona. En cada districte s'aprofundirà en una temàtica concreta: comunicació, noves economies, treball i talent, educació i aprenentatge, mobilitat, oci, ètica i tecnologia, migracions, territoris digitals, i salut i ciències de la vida.

La resta de ciutats que participen en aquesta edició acolliran 25 conferències, 15 tallers i altres esdeveniments, amb més de 110 ponents.