Imatge de la jornada sobre Programari Lliure a La Palma de Cervelló
Imatge de la jornada sobre Programari Lliure a La Palma de Cervelló.

L'associació La Konfraria de la Vila del Pingüí, a La Palma de Cervelló (Baix Llobregat), s'ha unit enguany als actes de celebració del Dia Mundial de la Llibertat de Programari, que es celebra cada 15 de setembre.

Quasi 300 esdeveniments arreu del món van servir per commemorar aquesta data, dos dels quals van tenir lloc a Catalunya: un a Barcelona i l'altre a La Palma de Cervelló. Aquest últim va organitzar divendres 14 de setembre una jornada amb conferències entorn als avantatges del programari lliure.

A continuació, pots veure un vídeo que resumeix el contingut de la jornada. 

                                                                                        

 

També pots visualitzar alguns dels continguts que es van compartir durant la jornada. Aquesta és la presentació utilitzada per Edgar Riba en la seva conferència “Què s'amaga darrera el teu mòbil Android?”.

 

 

I aquest és l'enllaç al contingut de la xerrada que la Alina Mierlus, del Projecte Mozilla, va fer sota el títol “Mozilla: més enllà del programari lliure".

La Konfraria de la Vila del Pingüí és una associació creada al 2010 amb l'objectiu de promoure l'ús del programari lliure així como l'accés lliure a les noves tecnologies.