Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

La JSCamp aplegarà la comunitat JavaScript en Barcelona

Publicat el 03/07/2018
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Logotip del JSCamp
El congrés internacional JSCamp tindrà lloc del 18 al 20 de juliol, per JSCamp. Llicència: Tots els drets reservats

Del 18 al 20 de juliol, Barcelona acollirà la quarta edició de la JSCamp, una conferència internacional dedicada al llenguatge de programació JavaScript i les tecnologies que hi estan associades. Hi ha 35 entrades gratuïtes per a membres de grups minoritaris en el sector tecnològic.

Més de 450 persones de 40 països diferents participaran en la trobada JSCamp, que tindrà lloc a Barcelona del 18 al 20 de juliol. Es tracta de desenvolupadors i desenvolupadores web, alguns/es professionals d’empreses punteres com Google, Intel o Microsoft i d’altres d’emergents com Slack o Ionic.

En la conferència es presenten les novetats i avenços en les eines i tècniques de desenvolupament d'aplicacions web. També permetrà a empreses i desenvolupadors/ores fer "networking" i tirar endavant nous productes i serveis.

La JSCamp té una consideració especial amb la diversitat, tant pel que fa a l’orientació sexual, com de gènere, procedència i edat. És per aquest motiu que ofereix 35 entrades gratuïtes o de preu reduït a membres de grups minoritaris en el sector tecnològic.