Participants en la JdIS 2017
'Preparem la xarxa per a nous reptes' serà el lema de la JdIS 2018. Autor: Oficina Tècnica de la Xarxa PuntTIC. 2017. Llicència: BY-SA.

L'any 2018 està sent un any de canvis, de renovacions i d'impuls. Enfocats en la innovació social digital, us convidem a aquesta edició de la Jornada de dinamització de la Internet Social. Tindrà lloc a l'Espai Bital, L'Hospitalet de Llobregat, un nou equipament que podrem gaudir a partir d'ara.

Tenim moltes ganes de retrobar-nos un any més amb tots vosaltres dinamitzadors i dinamitzadores i també amb tots aquells que tenim projectes comuns: biblioteques, Catlabs... Així doncs esperem que aquesta convocatòria sigui un punt de trobada per a iniciar noves sinergies d'impuls de nous reptes.

Coneixerem, entre d'altres propostes, les possibilitats del nou maquinari així com metodologies i experiències que companys i companyes de la xarxa duen a terme i que ens poden ser d'inspiració per a tots els professionals. Amb moltes ganes que els nostres punts esdevinguin referents territorials per a la ciutadania on trobar suport, acompanyament i aprenentatges al voltant de les TIC i la innovació.

Podeu consultar el programa que ve molt carregat i on esperem que trobeu i escolliu allò que us desperti més interès.

Aviat obrirem les inscripcions!