Rodrigo Zardoya, director de la Fundación Dédalo rep el premi Heroi digital institucional
Rodrigo Zardoya, director de la Fundación Dédalo rep el premi Heroi digital institucional.

Una de les premiades ha estat la Fundación Dédalo, entitat que gestiona el Cibercentro de Tudela, Navarra, i que forma part de la Comunidad de Redes de Telecentros. Concretament, ha rebut el premi de la categoria "Heroi digital institucional” per fomentar l'ús segur d'Internet i la tecnologia.

Rodrigo Zardoya, director de la fundació, va rebre el premi de mans de Fernando de la Cuadra, director de formació d'ESET, empresa que promou els premis, i va donar les gràcies als treballadors/ores de l'entitat: "La intensa tasca ha permès que la ciutadania i empreses navarreses estiguin més integrades en la societat de la informació ".

Al llarg dels seus 10 anys de vida, la Fundación Dédalo ha format i sensibilitzat més de 14.000 persones, amb especial èmfasi a la comunitat educativa, arribant a 40 centres escolars de tota Navarra. Aquesta entitat juga també un paper important a la Comunidad de Redes de Telecentros, ja que, a la darrera assemblea, que va tenir lloc a Oviedo el 20 de novembre, va assumir la presidència de l'associació.

Podeu consultar la llista de tots els premiats en aquest enllaç.