Reciclatge d'ordinadors
Reciclatge d'ordinadors. Autor: Eivind Sorgenfryd. 2014. Tipus de lletra: Flickr. Llicència: BY-NC-SA.

La formació es centra en les àrees de noves tecnologies, economia circular i col·laborativa i emprenedoria. L'objectiu és formar als joves en un sector en expansió i creixement que ha experimentat una alta demanda de professionals en els darrers anys. De fet, es calcula que a Europa manquen més de 800.000 professionals TIC per a cobrir la demanda actual del mercat.

El curs constarà de dues etapes:

  • Formació en TIC + economia circular i col·laborativa (105 h)
  • Formació en emprenedoria (45 h)

Al finalitzar la formació, professionals de la creació d’empreses, juntament amb els tècnics de Trinijove, tutoritzaran aquelles persones que desitgin desenvolupar el seu propi pla d’empresa amb les eines adquirides i crear el seu propi negoci.
Per accedir al programa o ampliar la informació podeu contactar per telèfon al 93.345.92.21 o bé enviar un correu electrònic a mserrano@oesolidaria.org.

La Garantia Juvenil és una iniciativa a nivell europeu que te com a objectiu garantir que els joves menors de 30 anys puguin rebre una oferta d’ocupació, d’educació contínua o d’un període de pràctiques després d’acabar l’educació formal o quedar aturats.