Logo 10è aniversari de la Fundació Televall
Logo 10è aniversari de la Fundació Televall.

La festa començarà el divendres a les 18:00 hores amb l'inici de la LAN Party, que es desenvoluparà al Teatre Municipal de Ribes de Freser. Per a més informació sobre la LAN PAarty i per inscriure-s'hi cal ptrucar al telèfon 972 72 88 11.  El mateix dia, a les 21:00 hores es farà una observació astronòmica al Camp de Futbol Municipal d'Esports, que serà una activitat oberta a tothom.

El dissabte serà el dia dels Premis Mediavall: A partir de les 11:00 hores hi haurà portes obertes al Cinema Catalunya on es projectaranels curtmetratges i audiovisuals presentats al concurs i al vespre tindrà lloc l'entrega dels IV Premis Mediavall.

A les 19:00 hores del dissabte se celebrarà la taula rodona "Televall 10 anys: present, passat i futur", al Cinema Catalunya i després hi haurà el sopar de celebració del 10è aniversari, a l'Hotel Catalunya Park.

La festa conclourà el diumenge amb animació infantil amb passa-carrers i cap-grossos al matí i una botifarrada popular a les 14:00 hores. El dinar serà gratuït per als socis i sòcies de la fundació i constrà 3€ a les persones no-sòcies.

Us podeu descarregar el programa.