Trobada_Mundial_de_Telecentre.org
Trobada_Mundial_de_Telecentre.org.

La seu de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació va ser el lloc d'intercanvi d'experiències entre els delegats de la Fundació Telecentre.org i els dinamitzadors i dinamitzadores de la Xarxa Punt TIC - Òmnia. Tots van prendre bona nota dels models de bones pràctiques presentats pels Punt TIC de Ribes de Freser "Televall, el telecentre del Solsonès, el Punt TIC Santa Bàrbara "Infocentre", el projecte municipal Sant Feliu On Line, el Punt Òmnia Presons i el Punt Òmnia Teb.

Precisament, aquest darrer, vinculat a l'Associació per a Joves Teb, va ser visitat pel director executiu de Telecentre.org, Miguel Raimilla, i la directora d'operacions de la fundació internacional, Tess Camba, per tal de conèixer de primera mà les propostes que aquesta entitat ofereix al barri del Raval.

Una agenda molt apretada de visites i reunions prèvia a la Trobada Mundial de Telecentres. Els representants de la Fundació Telecentre.org, també van conèixer la proposta que presenta la ciutat de Barcelona com a capital mundial del mòbil coincidint amb la celebració del Mobile World Congress.

A continuació podeu veure un resum en imatges en el següent reportatge: