Premio Emprendedores
Premio Emprendedores. Tipus de lletra: Fundación Everis. Llicència: Tots els drets reservats.

Els candidats poden presentar els seus projectes de forma online fins al 31 de març tant en castellà com en anglès. Els projectes rebuts s'han d'ajustar a alguna d'aquestes categories: nous models de negoci a l'economia digital; biotecnologia i salut o tecnologies industrials i energètiques. És imprescindible que els candidats presentin el seu projecte en format CANVAS i un vídeo que descrigui la seva proposta.

Els millors projectes de cada categoria seran seleccionats per a la següent fase, on s'avaluarà el nivell d'innovació, el model de negoci, la solució proposada per cada projecte, el seu nivell de desenvolupament i el potencial de creixement. Posteriorment, la Fundació Everis convocarà la semifinal, prevista al mes de maig, on cada emprenedor seleccionat haurà de presentar el seu projecte a un jurat format per directius d'empreses vinculades a cadascuna de les categories i representants del Grup Everis. Els projectes finalistes rebran un paquet de serveis d'acompanyament al seu desenvolupament i estratègia comercial. El procès està valorat en 5.000 euros.

Desprès del procés de mentoring, el jurat seleccionarà a un finalista i un possible accésit, en cas que hi hagi un projecte mereixedor d'aquesta distinció. Podeu consultar les bases complertes dels premis en aquest enllaç.