Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

La cultura maker arriba als joves en situació de vulnerabilitat

Publicat el 02/03/2017
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Breakers
Breakers, per Fundació Orange. Llicència: Tots els drets reservats

El programa Breakers de la Fundació Orange ofereix formacions de fabricació digital a joves amb pocs recursos. Els cursos es realitzaran a Fab Labs d'arreu de l'estat a partir d'aquest mes de març.

A Catalunya s'oferiran dues formacions. Una al Fab Lab Tinkerers de Castelldefels i l'altra al Soko Tech de Barcelona. Totes dues començaran el 9 de març. 

Amb aquests cursos es pretén estimular tant l'aprenentatge d'habilitats tècniques de disseny, impressió 3D, prototipatge electrònic o fabricació digital, amb altres competències transversals com el treball en equip, la comunicació, la motivació, l'aprenentatge basat en la prova-error, etc.

Per poder participar-hi cal tenir entre 16 i 23 anys, interès en la informàtica, la tecnologia o el disseny i, sobretot, moltes ganes de participar en un projecte d'aquestes característiques. Trobareu més informació i el formulari d'inscripció en aquest enllaç.

Breakers: fabrícate un nuevo mundo és un programa impulsat per la Fundació Orange amb la col·laboració de la Federació d'Entitats amb Projectes i Pisos Assistits (FEPA).