Setze artistes de diferents àrees presenten les seves creacions mitjançant experiències pioneres, on el públic pot experimentar amb tecnologies, algoritmes i codis. T’ho perdràs?

Imatge de l'Ajuntament de Barcelona
Imatge de l'Ajuntament de Barcelona. 2023. Tipus de lletra: Ajuntament de Barcelona. Llicència: Tots els drets reservats.

Fins al pròxim diumenge 27 d’agost, la ciutat de Barcelona acull l’exposició ‘Digital Impact’, una proposta disruptiva que reuneix artistes referents en art i disseny digital d'arreu del món. La mostra, que es troba al Disseny Hub Barcelona a la Plaça de les Glòries Catalanes número 37 de la ciutat de Barcelona, està impulsada pel Disseny Hub Barcelona i pel festival OFFF amb la col·laboració de la Regidoria de Turisme i Indústries Creatives de l’Ajuntament de Barcelona, del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i d’entitats i centres artístics de la ciutat de Barcelona com la Casa Batlló, el Liceu, el Hac Te o el festival Sónar.

L’exposició ‘Digital Impact’ vol esdevenir una experiència on poder explorar les sinergies entre l’art i el disseny digital, així com una oportunitat per a identificar les persones que estan incidint en el present i en el futur de l’àmbit i un fòrum on reflexionar sobre el paper de la revolució digital en la quotidianitat.

A través d’eines digitals diverses, es descobreix un esclat creatiu d’arreu del món. Setze artistes de diferents àrees presenten les seves creacions mitjançant experiències pioneres, on el públic pot experimentar amb tecnologies avançades, elements visuals i videogràfics, algoritmes i codis, entre molts altres components tecnològics. Paral·lelament, en el marc de l’exposició ‘Digital Impact’, es programaran diverses activitats i propostes a espais de la ciutat de Barcelona amb la col·laboració d’agents promotors de la creació digital.