Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

La Coworking Spain Conference ja té data i lloc de celebració

Publicat el 26/11/2015
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Coworking Spain Conference
Coworking Spain Conference, per Coworking Spain. 2015. Llicència: Tots els drets reservats

La Coworking Spain Conference, la trobada anual d'espai de coworking de l'estat espanyol, ja comença a agafar forma. De moment, ja sabem les dates i ciutat escollides per acollir aquesta nova edició: serà el 20 i 21 de maig de 2016 a Barcelona.

La cinquena edició de la Coworking Spain Conference tindrà Barcelona com a escenari, com ja va succeïr a l'any 2013. En aquesta ocasió, l'espai que acollirà la trobada serà el CREC, al barri de Poble-sec. El CREC ofereix més de 1000 m2 que es destinen a centre de coworking, esdeveniments o sales de reunions i formacions, entre altres. La CSC tindrà lloc els dies 20 i 21 de maig de 2016.

També s'ha triat ja el lema que englobarà els continguts de la trobada, "Els entorns col·laboratius". Des de l'organització asseguren que volen una conferència "que s'adapti als temps actuals i les necessitats de les persones" i per això estan treballant per oferir novetats tant en el format com els ponents.

La CSC està organitzada per Coworking Spain, el CREC i Coworking Europe. Les entrades encara no estan disponibles però el preu s'incrementarà progressivament, a mesura que ens acostem a la data de l'esdeveniment. Així que... estigueu atents!