Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

La Coworking Spain Conference 2017 tindrà lloc a Sevilla, l'11 i 12 de maig

Publicat el 30/01/2017
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Coworking Spain Conference 2017
Coworking Spain Conference 2017, per Coworking Spain Conference

CoworkingSpain ha donat a conèixer la ubicació i la data per a la nova edició de la Coworking Spain Conference, trobada de gestors i espais de coworking. Se celebrarà el dijous 11 de maig i divendres 12, a Sevilla. Fins al 21 de febrer es podran comprar entrades amb descompte. És el que anomenen tiquets "Early bird".

Les persones que vulguin assistir a la Coworking Spain Conference 2017 ja poden reservar transport i allotjament, així com comprar les entrades per a l'esdeveniment. La sisena edició d'aquesta trobada tindrà lloc a Sevilla, a l'Edificio Crea, els propers 11 i 12 de maig.

La programació està encara en construcció, però els organitzadors ja han desvetllat el lema de la trobada: "La indústria del coworking". També es comencen a conèixer els noms d'alguns/es ponents.

Fins al 21 de febrer es poden adquirir les entrades anticipades a un preu reduït per 150 euros. Després d'aquesta data, l'import incrementarà fins als 180 euros (del 22 de febrer al 30 d'abril) i els 220 euros (de l'1 al 10 de maig). Les entrades són personals i intransferibles i inclouen l'esmorzar i el dinar d'ambdós dies.

Per anar fent boca, aquí teniu el vídeo de l'edició 2016, que va tenir lloc a Barcelona.