e-week 2015, setmana digital a Vic
e-week 2015, setmana digital a Vic.

L'Aula Magna de la UVic acollirà els primers actes de la setmana digital de Vic. Serà dilluns 13 d'abril a partir de les 9.30 hores. La presentació anirà a càrrec del rector, Jordi Montaña, acompanyat de representants de totes les facultats de la Uvic, i tot seguit Dolors Reig, psicòloga social i professora col·laboradora de la UOC, oferirà la conferència “Joves connectats, oportunitats i riscos”.

Les conferències i taules rodones sobre joves, connectivitat i emprenedoria seguiran durant tota la setmana, oferint, segons els seus promotors, “una combinació d'experts locals i internacionals per abordar la reflexió d'una manera integral”. Així, hi participaran, entre altres, el periodista i cap de continguts d'El Periódico, Saül Gordillo; el consultor i fundador de Roca-Salvatella, Genís Roca; la periodista i corresponsal, Rosa M. Calaf; o el membre del Grup de recerca JOVENTIC (UAB-URV), Joel Feliu.

La Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (Uvic-UCC) organitza l'e-week, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vic, Creacció, el Centre d'Integració Tecnològica de Vic i el BBVA.

Per a més informació podeu consultar el programa.