Cartell de les jornades
Cartell de les jornades.

D'acord amb les directrius del Pla Estratègic de Senderisme de l'Alt Pirineu i Aran, l'IDAPA segueix desplegant diferents línies de treball encaminades a posar en valor un recurs amb moltes potencialitats.

La recuperació del patrimoni històric (camins emprats, ponts, murs de pedra seca,..), la consolidació d'unes infraestructures vinculades a la mobilitat lenta i fins fa poc menystingudes, i la potenciació dels productes turístics de senderisme de cara a fer-los més competitius respecte d'altres destins especialitzats serien algunes de les més representatives. A banda de les accions de caràcter més tècnic, com l'elaboració d'inventaris de camins i la redacció d'un manual per al manteniment de camins de muntanya, el que segueix adquirint més rellevància és l'organització de jornades tècniques itinerants, que ofereixen la possibilitat de conèixer i debatre sobre diferents models de gestió i de promoció i debatre sobre diferents models de gestió i de promoció del senderisme i de fixar les bases per al treball en xarxa.

La inscripció a les jornades és gratuïta, però cal formalitzar-la per facilitar la planificació logística, podeu fer la inscripció omplint el formulari que trobareu a la web: www.idapa.cat.

Els allotjaments, el transport i els àpats (excepte els dinars-pícnics dels dies 18 i 19) van a càrrec dels participants.