Jornades e-Sènior, a Valls
Jornades e-Sènior, a Valls.

Segons l' informe TIC y Mayores, conectados al futuro de la Fundación Vodafone España, tan sols un 30% dels majors de 65 anys fa servir Internet. Podeu llegir la notícia aquí (Marketing Directo).

estadístiques

Aquest  programa de divulgació de les TIC que s'ha posat en marxa des de l'Òmnia de Valls forma part de les activitats del Programa d'Envelliment Actiu a Valls 2013 que organitza el Pla d'Inclusió i Cohesió Social de l'Ajuntament de Valls i el seu objectiu bàsic és que les persones destinatàries coneguin el ventall de recursos que ofereix la xarxa per als més grans i que es familiaritzin amb l'ús d'Internet, com a una eina útil i fàcil. El programa inclou quatre tallers i xerrades pràctiques sobre diferents serveis i gestions a Internet. L’assistència als tallers és gratuïta i es convida a tota la població sènior de Valls a participar-hi.

Aquestes xerrades i tallers van començar la setmana del 20 de maig. El calendari de les sessions és el següent: 22 de maig, i 5, 12 i 18 de juny. Les temàtiques d'aquest talleres seran, respectivament: Gestions i serveis a Internet relacionats amb la salut, a càrrec del CAP de Valls; Tràmits i gestions a la pàgina de la Seguretat Social, a càrrec d ela Seguretat Social de Valls; Ment activa, a càrrec del Pla d'Inclusió i Cohesió Social de Valls; i e-DNI i certificats digitals, organitzat per l'àrea d'Informàtica de l'Ajuntament de Valls.

La propera xerrada tindrà lloc dimecres 5 de juny, a les 10.00 hores i s'hi parlarà sobre les gestions i serveis a Internet realionats amb la salut.

Les inscripcions es poden fer en persona a la seu de l'IMDL - Vallsgenera, a la carretera del Pla 37A, al telèfon 977 612 010, a través del formulari de contacte del blog de l'Òmnia de Valls o al correu electrònic: omniavalls[arrova]gmail.com.

Trobareu més informació en aquest enllaç.