Cartell de les Jornades de gestió del talent
Cartell de les Jornades de gestió del talent.

Avui, dilluns 15 d'abril, té lloc a Berga la segona sessió de les Jornades de gestió de talent, que es van iniciar el 8 d'abril, a Solsona. La tercera i darrera sessió es realitzarà el proper dilluns 22 d'abril, a Moià. “La gestió de la creativiat i la innovació” és el títol de la sessió d'avui, que compta amb la participació de Santi López-Villa, consultor en Recursos Humans i coach.

La sessió del dilluns vinent se centrarà en la cultura del canvi i la millora continuada i comptarà també amb la direcció de Santi López-Villa. Tindrà lloc de 9.30 a 14.30 hores, a la seu del Consorci del Moianès (Can Carner, c/ Joies, 11-13. Moià). Les inscripcions es poden realitzar enviant un correu electrònic a l'adreça desenvolupament[arrova]consorcidelmoianes.cat o trucant al 93 830 14 18.

L’objectiu del projecte Innovació i Desenvolupament al Catcentral és innovar en els sectors econòmics estratègics del Berguedà, el Solsonès i el Moianès, com poden ser l’agroalimentació, el turisme, les energies renovables i l’economia verda.

Aquí teniu el vídeo de la roda de premsa de presentació del projecte: