Grup de persones a Citilab-Cornellà
rup de persones a Citilab-Cornellà.

La jornada tindrà lloc el proper divendres 6 de juliol i es podrà seguir en streaming en aquest enllaç (actiu el dia 6). Al Twitter es faran servir els hashtags #MeetThP, #Citilab i #LaborLAB per parlar sobre la trobada. Per inscriure-s'hi cal emplenar el següent formulari.

El programa inclou presentacions de diferents projectes i una xerrada a càrrec d'Ismael Peña López i Antonio Lafuente, que reflexionaran sobre les dinàmiques de la Societat XARXA i els reptes i oportunitats per a les estructures socials, culturals, polítiques i productives del nostre temps.

Després del descans del cafè, María Jesus Salido presentarà el seu llibre "Comunidades de Práctica, Una metodología para construir, desarrollar y fortalecer redes de conocimiento" i David Sánchez Bote mostrarà exemples de projectes sobre Comunitats de Pràctica.

Per acabar,  Javier González, director del Citilab, presentarà LaborLAB+, un programa integral de dinamització professional a partir del desenvolupament de nous perfils professionals, nous models d'ocupació i noves formes de gestió empresarial.

Citilab organitza la jornada juntament amb The Projecte, una plataforma de relació professional que aplica dinàmiques de xarxa per a la col.laboració productiva entre els seus nodes.