Logotip d'SparkLab Barcelona
Logotip d'SparkLab Barcelona.

L'objectiu de la trobada és explicar amb detall el model SparkLab, que ha evolucionat al llarg d'aquests mesos, i la seva expansió fora del nostre país. Hi participarà un grup de persones, que podran donar la seva opinió i visió i afegir valor a la proposta general.

L'horari de la jornada ofereix dos torns, un de matí i un altre de tarda, amb una activitat conjunta al migdia per generar un punt de trobada per a tots els participants.

Programa:

10.00h: Presentació del Model SparkLab per part de Miguel Raimilla (Fundación Telecentre.org)
11.00h: Coffee - networking
11.45h: Discussió oberta entre els participants per explorar vies de col·laboració i participació.
13.00h: Tour per l'Ateneu de Fabricació de les Corts + Dinar informal. En aquesta activitat s'hi poden sumar els participants del torn de tarda, és l'activitat conjunta.
14.00: Presentació del Model SparkLab per part de Miguel Raimilla (Fundación Telecentre.org)
15.00h: Coffee - networking
15.45h: Discussió oberta entre els participants per explorar vies de col·laboració i participació.
17.00h: Fi de la jornada.

Per poder participar a la trobada cal tenir invitació. Si algú hi està interessat es pot posar en contacte amb l'Oficina de Dinamització de la Xarxa Punt TIC escrivint a oficina.tecnica [arrova] punttic.cat o trucant al 902 365 209.

Organitzen la jornada la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i Telecentre.org Foundation, socis principals del projecte.

Per conèixer millor el concepte SparkLab podeu consultar aquest document.