Punt TIC Alta Ribargorça
Punt TIC Alta Ribargorça.

L’objectiu de la jornada és explicar els avantatges d’implantar les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) en els seus negocis per promocionar el negoci a Internet, atraure més clients i optimitzar la gestió.

En la jornada es visibilitzaran casos d’èxit reals a partir d’un format innovador i participatiu, per tal que els assistents pugueu intercanviar informació i exposar dubtes. Així mateix, durant el transcurs de la jornada es donarà a conèixer el servei d’orientació per a les pimes en l’ús de les tecnologies digitals, i s’oferirà informació dels ajuts i les vies de finançament de les quals es poden beneficiar les empreses.

La jornada PIMESTIC està organitzada per la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació (STSI) i per ACC1Ó CIDEM|COPCA i compta amb la col·laboració del Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça.

A través d'una jornada sectorial que s’iniciarà a les 9.30 i finalitzarà a les 12.00 hores, s’orientarà a les empreses sobre les eines de què disposen per millorar en competitivitat i rendiment els seus negocis. L’acte estarà presidit pel president del Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça, Joan Perelada i pel Vicepresident, Joan Ramon Piqué.