.

La jornada comptarà amb ponents d'alt nivell com ara:

  • @JoseAntonioJun, alcalde del poble de Twitter (juny-Granada) ens parlarà de Com innovar des de l'espai públic, i com fomentar la Transparència i la Participació Ciutadana amb l'ús de la xarxa social. El seu Projecte li ha valgut el Reconeixement del MIT i de nombrosos Mitjans de Comunicació Nacionals i Internacionals.
  • @PacoTorres: responsable de Comunicació i Noves Tecnologies del Grup Secuoya, una de les principals iniciatives de Comunicació d'Espanya i Llatinoamèrica i líder del sector audiovisual. És expert en Periodisme i Estratègia en Continguts Digitals.
  • @CdeCastro: Directora del Màster d'Innovació Social, Catedràtica de la Universitat de Còrdova, Membre de EATCO i un dels Grans Experts en Tecnologia de Llatinoamèrica.
  • @Yoriento: Alfonso Alcántara ens parlarà de com revintentar-te a la Xarxa, el tema del seu darrer llibre. Alfonso és un professional de reconegut prestigi que amb la seva ironia habitual ens ajudarà a visionar la Innovació des del punt de vista de la recerca d'ocupació.
  • @Agus_Martinez58: Periodista, Cap del Gabinet de Comunicació de l'Ajuntament de Còrdova (Espanya), ha estat cap d'Informatius de la Cadena Ser i amb gran experiència en la comunicació institucional i en les grans corporacions de ràdio. Un entusiasta de les xarxes socials.
  • María Dolores Oliver: Vicerectora de Títols Propis de la Universitat Internacional d'Andalusia. Doctora en Ciències Econòmiques i Empresarials a la Universitat de Sevilla
  • @Juanfradelgado: Director del Màster d'Innovació Social. Expert en Innovació Social del Banc Mundial, CEO de Global InDevices, Conseller del Centre de Continguts Digitals de la Universitat de Còrdova i usuari actiu de les Xarxes Socials.
  • @MiguelRaimilla: Director Executiu de Telecentre.org, la Fundació Global de Telecentres amb seu a San Francisco (EUA), i un gran expert en emprenedoria social, és un gran coneixedor de la realitat dels Telecentres.
  • @AntonioManfredi: President del Col·legi Oficial de Periodistes d'Andalusia i responsable de Mitjans Interactius de Canal Sur TV, expert en Periodisme Digital.

La jornada tindrà lloc el 9 setembre 2015, de 10 a 14 hores al Campus Illa de la Cartoixa UNIA (Sevilla) La inscripció és gratuïta i es realitza a través d'aquest enllaç.

Al Màster, que es realitzarà en línia a través d'aula virtual, i on participa com a formador en Ricard Faura, Cap de Servei de Societat del Coneixement, es defineix "Innovació Social" de la següent manera:  

Les idees neixen de la comunitat i es comparteixen en xarxa, s'enriqueixen per tornar al territori de convivència, convertides en millores concretes de les que la ciutadania és la beneficiària directa. En una forma d'enfocar el treball denominada "botom Up" (de baix a dalt). És un enfocament diferent: la gent, els veïns de comunitats locals són només han d'aprendre molt, sinó que tenen molt més que ensenyar. Si busquem referències en aquest sentit trobem algunes molt interessants: L'anomenat "aprenentatge invisible", batejat així per l'Institut d'Internet d'Oxford.

L'objectiu és crear una comunitat els més global possible que ofereixi continguts oberts, models d'ensenyament entre parells (amb grups relativament petits), programes de treball curts (3 mesos de durada aprox.) i la recerca d'aprenentatges basats en projectes d'innovació ( com a unitat de mesura i de desenvolupament de la innovació) i amb continguts que sempre estiguin al dia pel que fa a les tecnologies i les demandes del sector industrial. És una P2P que es construeix des de tres idees clau:

1) Aprenem de tots,

2) Aprenem per tots,

3) I ho fem sobre gairebé qualsevol cosa. 

Trobareu més informació sobre el Màster al PDF adjunt i a aquest enllaç